Me and My Journeys

Helo! Welcome To My Blog My name is Haryo. I’m just a simple character just trying to enjoy this journey of life…

I’m about the same with you all..

In this Blog is some story that i would like to share with you all, story about my hobbies, friends, family or anything that cross into my mind that make me wants to share with you..

h17_white

Enjoy Your Visit…

“Its all about the Journey not the destination”


Advertisements

37 Comments Add yours

  1. wahyu says:

    Pa kbr si bohai bro.. after dari bali???
    jangan lupa pesenan gw n bini gw yaaa…

  2. tentangrifai says:

    numpang mbaca2x bro..
    btw, ngga nyangka loe udah jadi anak motor bgt sekarang..

  3. lucky says:

    thanks om, udah di-add juga yah..

  4. yufinurcan says:

    hoi udah gue add yah hehe

  5. bunda QuiLLa says:

    hoho..

    keren deh blog nyah..ehehe..

  6. lalabohang says:

    rajin up date nih haryo
    hebat…

  7. rico SOC-052- says:

    wah hebat bgt bro,,salut deh…

    saya juga ada rencana mau touring JKT – BALI ..

    kira2 bisa minta info yg penting ga tentang persiapan,kendala di jalanan..apa aja deh..thx yah

    btw bisa minta contac personnya ga bro..

  8. Dian says:

    Blognya dan foto2nya bagus.
    BTW, kita sesama penghuni Nerada.
    Salam kompak …

  9. asri says:

    nemu d link d koprol…
    mau komen d post bingung komen yg manah, byk fotonya…
    salam kenal aja deh… πŸ™‚

  10. Putu Adi says:

    Suka baca petualangannya..salam

  11. Rindu says:

    liat photo photo disini, jadi pengen digonceng motor πŸ™‚

  12. khoent says:

    oom Haryo, gw tambain link blog loe di tempat gw yak? … πŸ™‚

  13. Andry says:

    thumbs up for you man !

  14. mic2000ael says:

    Judulnya apa nggak “A LITTLE THING ABOUT ME”, bro?

    1. haryowidodo says:

      memang sengaja bro, tidak mengikuti aturan grammar…hehehe jadi kalau diterjemah A Little Something About Me = Sebuah Hal yang Banyak Tentang Gw… halah maksa yak!? hehehe

  15. bro anto says:

    Bro..tgl 14 kita traveling kelampung yuuu…berangkat dari POWER Depok jl. Margonda Raya dpn dealer Bajaj. So makin seruuu.., ga sendirian kaya anak ilang,..hehehee..

  16. deciLicious says:

    salam kenallllll πŸ˜€

  17. Bos, hebat udah travelling ke mana-mana. Eniwei, kenapa ke Malaysia ya? Hmmmm…

  18. vinno says:

    bos cara dapet aprilia rs nya dimana?showroomnya ada dimana?
    thanks

  19. deden tristanto says:

    Haryo “jarep”…
    mungkin gue butuh pengalaman lu, jalur dan lokasi unt keliling jawa…

    thx

    nb ngontak lu gimane sob?

  20. alexandho says:

    Mas Haryo

    Salam kenal mas dari blogger junior yang baru aja buka warung kecil-kecilan di http://kilatperak.wordpress.com , jika berkenan mampir πŸ˜€

    Alex

  21. Hi…..,

    I am from Brazil and I have been traveling with motorcicle for some time, otherwise, I am engaged on a worldwide round road.

    Following this projet, I am nowadays thinking on buying or even renting a motorcycle there at JACARTA in matter to start a INDONESIA trip next august focusing in small and affordable cities located beside the seashore and inland for sure.

    However, I have some doubts concerning which king of BIKE would be more suitable to me. I am 1,91 tall and weighing 96 kilos.

    Would you give some information whether I can find there the SUZUKI DR 400 or DRZ 650 DRZ , HOND XR400 and XR650 ?

    Which places would you suggest me to be visiting in all Indonesia and roads to get?

    Could you please give me some guidance when I will get there?
    tanks a lot nicolas

  22. Warga Sipil says:

    Salam kenal MasBro.. Nitip cap jempol…

  23. uwi says:

    semangat ya yo.. mimpinya da mulai terwujud satu demi satu… impian yang terus d gapai. U’re amazing… semangat, tujuan dan gimana kmu menjalani semuanya.. Keep the faith… smile and ALLAH SWT Blessing you all the time.

  24. yunartha adiwijaya says:

    Hai Mas Haryo..salam kenal dari pulau lombok nama gue Yuna…..Bajaj Lombok Club waketu….bagi- bagi informasi nya yah…saya rencana ke bromo tanggal 11 november ini

  25. phee_11 says:

    salam kenal mas haryo πŸ˜€
    keren2 photo touring nyaaa ::drooling::

  26. SELAMAT, bro…Blog anda masuk dalam kategori awards yamaro 2012, lebih detailnya Klik:
    http://www.yamaha-friends.com/?act=articles&aid=1020

  27. Seng penting hasil pres bodi,disc,segitiga,velek muuantap bro we puas pokoke

  28. boerhunt says:

    Salam kenal dari ane nyubie kang..

  29. fawaizzah says:

    Wah, seorang pejalan.
    salam kenal πŸ™‚

    1. haryowidodo says:

      Salam kenal juga mbak… πŸ™‚

  30. tieto says:

    Brad…….salam toet2..
    Zeus nya….hmmh bener2 mumpuni pake MuRing ke Jogja kmrn…..PP JKT luar biasa ga bising n ga pegel ni leher….thanx yah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s